Zwangerschapsverlof dokter Valerie Van Praet

Beste patiënten,

Omwille van zwangerschap- en moederschapsrust is dokter Valerie Van Praet afwezig  in de praktijk tot en met 18 september 2022.


Helaas konden wij nog geen vervangarts vinden. Hierdoor zal het tijdelijk extra druk worden in de praktijk. Gelieve er dan ook op te letten dat u tijdens uw consultatie voldoende medicatie aanvraagt, zodat u hiervoor niet onnodig tussendoor telefonisch contact dient op te nemen. Bij problemen bent u uiteraard welkom in de praktijk.


Gelieve er ook rekening mee te houden dat de praktijk zal gesloten zijn van 4 juli 2022 tem 24 juli 2022. Kijk dus tijdig na of u voldoende medicatie in voorraad hebt. Voor dringende zaken kan u tijdens deze periode terecht bij de dokter van wacht (te bereiken via 1733) of een arts naar keuze.


Alvast bedankt voor jullie begrip.


Uw huisartsen Corine Covens en Valerie Van Praet

Voor info ivm COVID-19: zie tabblad 'Corona-virus'Griepvaccinatie

Is het griepvaccin voor mij aanbevolen?  

De griepprik is sterk aanbevolen voor volgende risicogroepen:

  • personen die een van de volgende chronische ziekten hebben: hart-, long- of nieraandoeningen, diabetes, verminderde weerstand door andere ziekten of door een medische behandeling;

  • zwangere vrouwen, personen ouder dan 65 jaar, mensen die verblijven in een instelling en kinderen ouder dan zes maanden onder langdurige aspirinetherapie
  • Personen die werken in de gezondheidssector
  • Personen die onder één dak leven met mensen uit de voorgaande punten of met kinderen jonger dan zes maanden
  • Personen tussen 50 en 65 jaar, ook als je niet aan een verhoogde risicoaandoening lijdt.

Tot 15 november kunnen enkel griepvaccinaties worden afgeleverd aan bovenvermelde personen.


Je griepvaccinatie: maak een afspraak

Het griepvaccin wordt best toegediend tussen midden oktober en midden december. Om zoveel mogelijk personen op tijd te kunnen vaccineren plannen wij dit jaar twee vaccinatiemomenten in,  op woensdagnamiddag 28 oktober en woensdagnamiddag 18 november, op afspraak. Op deze momenten kan u langskomen enkel om uw griepvaccin te laten zetten.

  • Hoe een afspraak maken voor één van deze vaccinatiemomenten?
    • Telefonisch via 09/366.11.74
    • Via mail (eb.etkelbnestrasiuh@kjitkarp ) met vermelding van de voorkeursdatum en de namen van de personen voor wie je een afspraak wenst. Wij wijzen u dan een uur toe.

Hebt u medische vragen, nood aan voorschriften of komt u liever op een gewone consultatie, maak dan een afspraak op een andere dag. Op het vaccinatiemoment wordt enkel het vaccin toegediend.